top of page

Què és NORTHCAT?

NORTHCAT és un projecte esportiu i personal. El que pretenem és creuar el continent d'Europa amb bicicleta, des de Girona fins a Cap Nord (NordKapp). Aquest últim és el punt més septentrional d'Europa, així doncs seria el

més alt d'aquest.


Aquest projecte començarà l'1 d'abril i comptem arribar a NordKapp a finals de juliol.Els països pels que volem passar són els següents: Catalunya, França, Suïssa, Àustria, Itàlia, Alemània, Dinamarca, Suècia, Finlàndia i per últim, Noruega.

La ruta té aproximàdament 7.893 kilòmetres dels quals és possible que no ens senyim estrictament en el recurregut marcat tot i que és la nostra intenció.

Estem obertes a aprofundir els racons de cada lloc on viatgem per descobrir les marevelles de cada un dels països que travessem, sense tenir pressa de fer uns Km exactes al dia, sino gaudir del viatge sense tampoc encantar-nos ja que la meteorología és més dura com més passen els mesos a la part alta dels països escandinaus.


Hem fet servir rutes de la Eurovelo 8, 9 i 7, opcionalment la 11 i la 3 que aprofundeixen Dinamarca, país en que les dues estem molt interessades a descobrir més enllà de la capital, Copenhaguen.

També hem fet servir rutes ciclables de cada un dels països com per exemple Suïssa, Àustria i el nord d'Itàlia. En aquest últim hem volgut fer una mica més de volta per contemplar les espectaculars muntanyes de les Dolomites!!! Estem segures que tant el desnivell dels ports de muntanya com els Kilòmetres de més que farem en aquest viatge valdran molt la pena.


Com podeu veure és un repte arribar a NordKapp però la filosofia del nostre projecte és assaborir l'Europa que encara no coneixem.

Posts  
Recientes  
bottom of page